INSERT ALTERNATIVE TEXT FOR YOUR HEADER IMAGE HERE

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μια Νεράιδα επισκεφθηκε το παρτυ της Παναγιωτας!!



Ποσο μ’ αρεσουν τα κοριτσιστικα παρτυ!!
Οταν ειναι καλεσμενα καμια 20αριά κοριτσια
και με περιμενουν πως και πως για πολυ χορο
και κοριτσιστικες συζητησεις!:)

Την Παναγιωτα την ξερω απο τοτε που ηταν περιπου 4 ετων και τωρα εκλεισε τα 9!! Ημουν πολυ χαρουμενη λοιπον που θα παρευρισκομουν σε μια τοσο χαρουμενη στιγμη για αυτην, στα ομορφα γενεθλια της!
Με το που με ειδε, ορμηξε στην αγκαλια μου, μαζι με την μικροτερη αδερφουλα της και με οδηγησε στο δωματιακι τους, οπου και ξεκινησαμε τα πρωτα μας παιχνιδια, μεχρι να μαζευτουν ολα τα παιδια…


Αρχισαν να μαζευονται ολο και περισσοτερα κοριτσια, ενω 2-3 αγορια  προτιμησαν να παιξουν στο αγοριστικο δωματιο(ε δεν ειχαν και αδικο τα καημενα! Μαζευτηκαν περιπου 20 κοριτσια!)

 
Στη συνεχεια, διαμορφωσαμε το χωρο του σαλονιου, ωστε να ειμαστε πιο ανετα με τις μικρες μου φιλες που ηταν ολο χαρα και γελια! Τετοια χαρουμενα παιδια να βλεπω παντα!!




Παιξαμε limbo, κυματιστο φιδακι, γατες και ποντικια με ουριτσες, 
μουσικοχορευτικους διαγωνισμους και δε χορταιναμε παιχνιδι με τιποτα!


Ετσι λοιπον, αφου πηραμε την αδεια της γλυκιας μανουλας, γιναμε ενα μεγαλο τρενο 23 βαγονιων και κατεβηκαμε με προσοχη τις σκαλες της πολυκατοικιας, για να ξεχυθουμε στην πυλωτη για πολλη περισσοτερη άπλα για τα παιχνιδια μας!:) Τα μεγαλυτερα παιδια ηταν πολυ προσεχτικα στις σκαλες, ενω τα 2 μικρουλια της παρεας μας, τα κρατουσα απο το χερι:)
Κατω στην πυλωτη, τα παιχνιδια δεν ειχαν σταματημο! “Κι αλλο! Κι αλλο”  μου φωναζανε!

Ανοιξαμε το αεροστατο μας, παιξαμε αυτοσχεδια παιχνιδια και μετα τα παιδια μου προτειναν να παιξουμε “περνα-περνα η μελισσα”, ετσι λοιπον ορισα 2 βασικους παικτες, το πορτοκαλι και το μηλο και ξεκινησαμε:) Στο τελος, η ομαδα του πορτοκαλιου αναμετριεται με την ομαδα του μηλου, ωστε να βγει μια νικητρια!


 Αχ τι ωραια που περναω
μαζι σας!
Μονο που περασε η ωρα!
Τα λεμε συντομα στο επομενο παρτυ της παρεας σας!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΟΥ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου