INSERT ALTERNATIVE TEXT FOR YOUR HEADER IMAGE HERE

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

σχολια και εντυπωσεις γονεων για τα Παιδικα Γλεντια!!


Ματινα Γωγου.:
Φωτεινη ολοι περασαν τελεια! Τρελανες παιδια και ...μπαμπαδες!! Δεν μπορεσα να σε χαιρετησω γιατι θηλαζα, αλλα σ ευχαριστω για ολα!!! Εισαι ΤΑΛΕΝΤΟ με τα πιτσιρικια!!!!!


Αλεκα Σεραφειμιδου.:
 Ευχαριστούμε πολυ για ότι κανείς τα δύο τελευταία χρονια για τα παιδιά του οργανισμού μας- Κανε Μια Ευχη ! Να εισαι καλα πάντα χαρούμενη και να κανείς όλο και περισσότερα παιδιά ευτυχισμένα και χαρούμενα!
 

Αννα Προζακ.:
το άγχος μου ήταν τεράστιο.. 13 παιδάκια, 11 αγόρια, σχεδόν όλα κάτω των 5, και περιορισμένα σε ένα δωμάτιο... κι όμως τα κατάφερες...!!!! για 2 ώρες τα παιδάκια μας έπαιζαν, χόρευαν, και οι γονείς απορούσαν...!!!! το χαμόγελό σου είναι αυτό που θα μας μείνει αξέχαστο... η θετική ενέργεια που γέμισε το σπίτι με το που μπήκες μέσα.. σε ευχαριστούμε πολύ Φωτεινή μας... έδωσες μια ξεχωριστή νότα στα 2α γενέθλιά μας..!!!!
έκλεψες τις εντυπώσεις χτες... ενθουσιάστηκαν όλες οι μαμάδες... οποτε μάλλον θα τα ξαναπούμε σύντομα



Αναστασια Τζιντζιροπουλου:



η minnie Κικη ηταν υπεροχη!! Η μικρη ξυπνησε το πρωι και ρωτησε θα ερθει και σημερα η minnie?? Δωσε της φιλια!! Ευχαριστουμε πολυ!!!!





Μαρινελα Καχι:
Geia sou, Perasame teleia xthes sto party.. i Evita eitan foveri!! Euxaristoume polu! Filia


Ευαγγελια Παππα:
Φωτεινουλα ευχαριστουμε για ολα!!τα πιτσιρικια ξετρελαθηκαν
 


Στελλα Αναστασιου:
Φωτεινη γλυκιά μας στρουμφίτα σε ευχαριστούμε πολύ!!! Έρχονται κι άλλες φωτογραφίες!!!!!! ♥♥♥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!

Τζουλυ Ζαραφονιτου:
Φωτεινη εισαι καταπληκτικο και ευλογημενο παιδι που ασχολεισαι με τα παιδακια μας κ ολα αμεσως σε λατρευουν.....!!!!!!!!επαιξες πολυ σημαντικο ρολο με την διαθεση τους απο την ωρα που ξεπροβαλες!!!!!!


Ξενη Ασημακοπουλου:
Καλησπέρα!! Περάσαμε τέλεια με την Ειρηνη !!Να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε... Ευχαριστούμε!



Μary Earls :

Hello Fotini, Dimosthenis and his friends had a great time with Kiki. Thank you and a very Merry Christmas to you all.



Ιωαννα Αντωνελλου:

ποσο χαρηκαμε που σε ειδαμε....... Η Αγγελικούλα δεν το πιστεύει οτι ήσουν εκεί. Μ΄έχει τρελάνει με το ξωτικό των Χριστουγέννων!!!!! Ηθελε να είναι συνέχεια στην αγκαλιά σου... Σ΄ευχαριστούμε και πάλι.


Ηρω Καπατσωρη:

Ήθελα να σας ευχαριστήσω για την Ειρήνη που ήρθε να διασκεδάσει  την νεραί'δούλα μου και τις φιλενάδες της ,την Κυριακή στην Ραφήνα. Πολλά φιλιά


Mαριαννα:
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΗΜΕΡΑ!! ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ,ΕΠΑΙΞΑΝ Κ ΓΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Κ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΙΚΗ!!!!



Μαρινα Μπινιαρη:
Φωτεινουλα σ' ευχαριστουμε πολυ. Η Σοφια μας ηταν σουπερ !!!! Φιλακια πολλα

Ευγενια Μουλου.:
Καλημέρα Φωτεινή μου!
Εχθές περάσαμε τέλεια! Τα παιδιά ενθουσιασμένα μαζί σου και η Εριέττα πανευτυχής με ρωτούσε συνεχώς πότε θα έρθεις για να παίξει μαζί σου! Καθόταν και χάζευε τα σχέδια στο πρόσωπό της και έλεγε συνεχώς ότι η Φωτεινή την έκανε όμορφη!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα !!!

Συλβανα Μαλουχου.:
Φωτεινη μου καλησπέρα . Ήθελα να σ´ευχαριστησω ειλικρινα για το Σάββατο. Η Τετα ήταν καταπληκτική . Δεν έχω λόγια. Απογειωσε το πάρτυ του γιου μου. Ηταν συγκλονιστική. Την ευχαρίστησα και εκείνη προσωπικά για την προσπάθεια και θα ήθελα και σένα. Τα παιδιά κατενθουσιαστηκαν και δεν ήθελαν να φύγει. Αν του χρόνου δεν μπορέσω πάλι να έχω εσένα θα προσπαθήσω σίγουρα να έχω την Τετα. Και πάλι ευχαριστω. Σου εύχομαι ένα όμορφο και ξεκουραστο καλοκαίρι. Πολλά φιλια

Νατασσα Κουτση.:
Ολοι περάσαμε πολύ ωραία. Και λέω όλοι γιατί τα παιδιά ήταν πάντα απασχολημένα με τον "Ρούντολφ" -Κικη και έτσι οι γονείς μπόρεσαν να ξεφύγουν λίγο. Φαντάσου ότι οι περισσότεροι λίγο πριν φύγει η Κυριακή κρατούσαν στο χέρι τους χαρτί και στυλό για να γράψουν τα στοιχεία σας!! Μπράβο σας και να συνεχίσετε να δίνετε πάντα χαρά σε μικρούς και σε μεγάλους. Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία και ευχτυχία για όλους!

Φωτεινη Χατζηκωνσταντινου.:
Σε ευχαριστουμε για ολα!!!!! Ησουν τελεια!!!!!!
Μεγαλος ενθουσιασμος απο ολους, μικρους και μεγαλους!!!!!Θα τα πουμε συντομα. Φιλακια πολλα και απο τον Ηλια μας!!!!!

Ευα Νιαπα.:
Φωτεινη μου καλησπερα,τελειωσε το παρτακι μας και ηθελα να σου πω πως περασαμε υπεροχα κι εμεις και φυσικα τα παιδακια μας με την Ελβιρα.Ηταν πολυ υπομονετικη ,χαμογελαστη και τους εκανε τελεια παιχνιδια και ζωγραφιες στο προσωπο.Η Μαριαντα ξετρελαθηκε αλλα και οι συμμαθητες της.Σ ευχαριστω πολυ !!!
Ανύσια Ευσταθιαδου.:
Φωτεινη μου γλυκια ελπιζω να περασες ενα καταπληκτικο κ ξεκουραστο καλοκαιρι! Η Στεφανια που ειχε ερθει ηταν εκπληκτικη!!!!στο τελος της βραδιας μας αποκαλυψε πως ειναι εγκυος κ ολοι μειναμε αφωνοι μιας κ ηταν γεματη ενεργεια κ κεφι!!!η Φωτεινουλα οπως κ ολα τα παιδακια περασανε αξεχαστα περισσοτερο ομως οι γονεις γιατι ολα τα παιδακια συμμετειχαν στα παιχνιδια της.σ'ευχαριστουμε πολυ ανυπομονουμε για την επομενη συναντηση μας!!!

Μαρια Μπ.:
Η Τερρυ ως ραπουνζελ ήταν το καλύτερο δώρο για τα 5α γενέθλια της βαφτιστήρας μας...πανέμορφη, με πολυ θεατρικό παιχνίδι,χορό και άφθονο γέλιο...έβαλε στο παιχνίδι και τους μεγάλους και μας μάγεψε όλους...όταν έφυγε τα παιδιά παραμιλούσαν το όνομα της...
ραπουνζελ...ραπουνζελ...
Ευχαριστούμε πολυ για όλα
Ραντεβού στο επόμενο πάρτυ της παρέας μας

Ελλη Τσ:
Η Τέρρυ ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ στο πάρτυ και νομίζω ότι όλα τα πιτσιρίκια διασκέδασαν με τη ψυχή τους.
Ευχαριστούμε πολύ και θα τα πούμε ...στο επόμενο πάρτυ γεννεθλίων μας!!

Μαρια:
Ευχαριστούμε πάαρα πολύ την γλυκιά, ταλαντούχα Τέρρυ!Τα παιδάκια πέρασαν πολύ ωραία στο πάρτυ γενεθλίων της Αναστασίας και εγώ έμεινα να θαυμάζω την υπομονή της που τα έβγαλε πέρα με 10 3χρονα και τα έκανε να περάσουν πανέμορφα!
Ευχαριστούμε Τέρρυ,θα τα πούμε στο θέατρο...

Φωτεινη Χ.:
argisa ligo alla.... poly kali i elvira! perasame poly wraia!!!! euxaristw poly poly!!!!

Φανη Γκιγκελου.:
Καλημέρα, ηθελα να σας ενημερώσω οτι δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη, όπως και οι καλεσμένοι μου, σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί πέρυσι. Τα παιδιά ήταν 18, δηλαδή λίγα, αλλά δεν τους τράβηξε το ενδιαφέρον, δεν ακουγότανη η μουσική, η κοπέλα δεν είχε κέφι, με αποτέλεσμα τα ΙΔΙΑ παιδιά που πέρυσι έφυγαν ενθουσιασμένα, φέτος δεν έδιναν σημασία στην κοπέλα, έπαιζαν με διάφορα άλλα παιχνίδια, ακριβώς επειδή ό,τι γινόταν δεν τα αφορούσε. Την περισσότερη ώρα την πήρε το face painting και ελάχιστη το παιχνίδι. Οφειλα να σας το πω, ώστε αν αξιολογήσετε το μήνυμα αυτό να βελτιώσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες! Ευχαριστώ

Βενετια Παδελοπουλου.:
Υπεραγαπημένη μας Φωτεινή-Minnie Mouse κουκλίτσα μας, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το υπέροχο πάρτυ μας, έκανες τα δεύτερα γεννέθλια μας ΜΑΓΙΚΑ!!Όλοι οι γονείς και οι παππούδες είχαν να το λένε!!Η καλύτερη απόδειξη όμως είναι η ικανοποίηση και η χαρά στα πρόσωπα των μικρών φίλων της Ελενίτσας μας και το ήρεμο και χαμογελάστο προσωπάκι της, τώρα που κοιμάται ευτυχισμένη στο κρεβατάκι της!Ένα θα σου πώ μόλις έφυγες μου είπε
"μαμά μου μου "άλεσε" πολύ η μίνυ και που "έπαιτσε" μουσική για μένα, τη λατρεύω τη μίνυ μου!!! Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, που χάρισες όμορφες στιγμές και γλυκές αναμνήσεις στο κοριτσάκι μας και σε εμάς τους "χαζοχαρούμενους" γονείς της!Του χρόνου πρώτα ο Θεός σε περιμένουμε πάλι 2-6-2014 Πάλι πάρτυ με μοναδικά σου παιδικά γλέντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< 3 < 3

Βασιλικη Β:
Καλησπέρα αγαπημένη μας Hello Kitty!!!
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για χθες!! Τα παιδιά πέρασαν πάρα πολύ ωραία και οι γονείς επίσης!! Η διαφορά φάνηκε μόλις έφυγες!! Ταλιμπάν τα παιδιά μας!!!!
Ευχαριστούμε και πάλι!!
(Η Ελεονώρα ακόμη παραμιλάει!! )

Συλβια Ιωαννου.:
'Ηθελα να σε ευχαριστήσω για την συνεργασία μας ακόμη μια φορά! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και την γλυκειά Ελβίρα που είναι φανταστική κοπέλα και άψογη επαγγελματίας! Τα παιδάκια πέρασαν υπέροχα για 2 ώρες στον γάμο με τα παιχνίδια που τους έκανε και οι γονείς απόλαυσαν τη δεξίωση!  Ευχαριστούμε τα Παιδικά Γλέντια για ακόμη μια φορά!
Ιωαννα Αντωνελλου.:
Περάσαμε πολύ ωραία!!!! Τα πιτσιρίκια ξετρελάθηκαν! Η Ελβίρα ήταν μια υπέροχη Minie.
Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς όμως 16 Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο, είναι τα γενέθλια της Αγγελικούλας και απο τώρα σου λέω ότι θέλουμε να έρθεις εσύ!!!!!!
Φιλάκια και καλό καλοκαίρι!!!!


Ροδουλα Π.:
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για όλα! Είχαμε χθες τα βαφτίσια του μικρού μας Χρήστου και είχε έρθει η Ελβίρα. Πραγματικά γλυκύτατη και πολύ καλή με τα παιδάκια. Όλα τα παιδάκια ήταν χαρούμενα και οι γονείς ήρεμοι. Μία μαμά, που έχει ένα παιδάκι 4 ετών με κάποια πρόβληματα (πχ καθυστέρηση στην ομιλία και στην επικοινωνία με τα παιδάκια) μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά που ο μικρός της κάθισε να το βάψουν και ήταν χαρούμενος με τόσα παιδάκια!
Όλα ήταν πολύ ωραία και πραγματικά σας ευχαριστούμε πολύ και εσάς και την Ελβίρα.


Κατερινα Π.:
Ευχαριστουμε για ολα!! Η Minnie Κικη ηταν ο,τι χρειαζομασταν για τα πιτσιρικια μας!! κουκλα και ικανοτατη!

Καλημέρα!!!
Τα παιδάκια ενθουσιάστηκαν! Δεν το συζυτώ για τα δικά μου.... ο μικρός τρελλάθηκε από τη χαρά του! Η Τέρρυ καταπληκτική δεν τα άφησε λεπτό σε ηρεμία :)))) . Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, τα καλά λόγια της Ειρήνης και του Λεωνίδα για εσάς ήταν όλα δικαιολογημένα!!!!
Τα παιδικά γλέντια αποκτήσαν ένθερμους θαυμαστές!!!! Να είστε καλά!!!



Xαριτινη Ψωμιαδη.:
Bravo omorfo xwtiko!!osa xamogela xarizeis sta paidakia mas na sta xarizoun dipla autoi p agapas!!H Lydia m trelathike!!!

Ειρηνη Σ.:
Καλημέρα Φωτεινή μου,
θα θέλαμε να σου πούμε μαζί με τον άντρα μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί με την Ελβίρα. Ελβίρα, είσαι μία δροσερή προσωπικότητα όπου ελκύεις σαν μελισσούλα όλα τα πλήθη μικρά και μεγάλα για να παίξουν μαζί σου! Οι γιοι μας  και όλα τα παιδάκια στο πάρτυ μας ευχαριστήθηκαν πραγματικά την κάθε στιγμή μαζί σου και αδημονούν να σε ξαναδούν!! Πρός όλους τους γονείς θα έλεγα, αξίζει να επενδύσετε σε τέτοιες στιγμές χαράς! Στην τελική, οι χαρές των παιδιών μας είναι αυτές που μας ολοκληρώνουν στις δύσκολες εποχές που διανύουμε!!
Οι γονείς του Γιώργου και Παύλου,
Θανάσης και Ειρήνη

Μαρια Κ.:

περασαμε παρα πολυ ομορφα η terry ηταν τελεια τα παιδια τρελαθηκαν επαιζαν ασταματητα 2 ωρες και ολοι γονεις και παιδια το διασκεδασαν πολυ!!!σας ευχαριστουμε παρα πολυ που βοηθησατε να γινει το παρτυ μας μοναδικο!!!!


Ειρηνη Κρ.:
Περάσαμε καταπληκτικά με την Ελβιρα!! Τα παιδιά διασκέδασαν πολύ με τα παιχνίδια και τη μουσική της πεταλούδας σας..εμείς ευχαριστούμε για όλα!

Κριστη Χρυσοβεργη.:
Σας ευχαριστουμε πολυ για ολα. Φωτεινη,  η Στεφανια καταπληκτική! Μπραβο σας!

Γιαννης Σφ.:
Φωτεινή,
σε ευχαριστούμε για το χτεσινό πάρτυ στον Κολωνό. Η Ελβίρα μας βοήθησε πολύ απασχολώντας τα παιδιά με παιχνίδια και όλοι οι καλεσμένοι μου έλεγαν τα καλύτερα (για την Ελβίρα!). Θα επικοινωνήσουμε για να σας δώσω φωτογραφίες. Και πάλι ευχαριστούμε.


Κατερινα Βρ.:
Geia sas, geia sas!!! Pisteuw pws i Marianna kai oi filoi tis perasan poly kala me tin Terry, euxaristoume. Sas filoume J

Κατερινα Λ.:
περάσαμε τέλεια με τη γλυκύτατη Μίνυ μας!!! Η Στεφανία είναι πολύ πολύ πολυ γλυκια!!!!

Αλεξανδρα  Π.:

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από την 2χρονη πλέον Πέννυ και τη μικρή της παρέα προς την Minnie-Στεφανία που χάρισε πολλά χαμόγελα το Σάββατο το απόγευμα!

Ναγια Κουτσου.:
Φωτεινή μου, η παρουσία σου στα γενέθλια της μικρής μου, ήταν κάτι που πρόσμενα με λαχτάρα για πολύ καιρό!!!..Η ενέργειά σου ήταν καταλυτική..τα ξεκαρδιστικά γελάκια και ο ενθουσιασμός της μικρής μου νεράιδας έδεσαν απόλυτα με τα δικά σου "νεραιδένια φτερουγίσματα"!!!!..Σε απολαύσαμε τόσο πολύ..μικροί μεγάλοι..και αναμένω με ενθουσιασμό την επόμενη συνάντησή μας!!!..Σ'αγαπάω πολύ..κι ελπίζω αυτό να το έχεις αντιληφθεί!!!!

Μαρβινα Γαρινη.:
Καλημέρα, Φωτεινή,
Περάσαμε πολύ όμορφα στο πάρτυ και ευτυχώς δεν έβρεξε!! Η Στεφανία κατάφερε να απασχολήσει τα "αγριμάκια" και να μην "ανοίξουν κανένα κεφάλι", πράγμα που παραλίγο να συμβεί λίγο μετά την αποχώρησή της!
Πρέπει να φούσκωσε εκατό μπαλόνια, γιατί στον κήπο σκάγανε και μετά τα "βλαστάρια" μας με δάκρυα την παρακαλούσαν για το επόμενο! Αν τα φούσκωνε με τον πατροπαράδοτο τρόπο τα πνευμόνια της θα πάθαιναν ζημιά... 
Ευχαριστώ Φωτεινή για όλα, ελπίζω να τα πούμε στο επόμενο παρτυ!


Μαγδαληνη Ειρηνακη.:
Φωτεινή, 
Σε ευχαριστούμε και πάλι για την πολύ όμορφη παρέα που κράτησες στα παιδάκια στη βάφτιση. Όλοι οι γονείς ήταν κατενθουσιασμένοι που τα μικρά δεν ήθελαν να φύγουν από το "πάρτυ" και που κατάφερες και τα καθήλωσες παρόλες τις διαφορές ηλικίας. Πολλοί μου είπαν ήδη  πως  θα σε προτιμήσουν/συστήσουν για αντίστοιχες εκδηλώσεις, και καλά θα κάνουν γιατί είσαι πολύ γλυκιά και φαίνεται πως τα πας τέλεια με τα παιδάκια.Μόλις μου στείλουν φίλοι φωτογραφίες μπορώ να σου προωθήσω κάποιες αν θες για το αρχείο σου.
Και πάλι ευχαριστούμε πολύ και καλές διακοπές!!!!

Ρανια Λυρακου.:
Νεραιδοδασκαλα μου, σε ειχα γνωρισει πρωτη φορα στο παρτυ των διδυμων περσυ το 2011. Οταν εμαθα οτι θα ερθεις και παλι, χαρηκα τοοοοοσο πολυ. Με την δικαιολογια να ειμαι κοντα στον Ορφεα, απολαυσα και εγω την παρασταση στο κουκλοθεατρο, τα παιχνιδια, την ζωγραφικη στο σωμα και ταξιδεψα για αλλη μια φορα με την μαγευτικη σου φωνη!!!!. Περιμενα πως και πως να ερθει η μερα του παρτυ γιατι ηξερα οτι θα περασω καλα. Μαγευεις μικρους και μεγαλους!!!!!!!!!!!!!!!!! Του χρονου ο Ορφεας θα παει προνηπιο, αλλα δεν θα τον στειλω. Οταν θα παει νηπιο ετοιμασου να τον εχεις. Αμφιαλη μενω, αλλα δεν με πειραζει που θα εισαι. Οπου και να πας θα σε ακολουθησω!!!!!!!!!!!!!! Απλα ενημερωσε μας σε ποιο σχολειο θα εισαι. Η Πιστη σου Θαυμαστρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα ο Ορφεας μετα απο ενα παιχνιδι με μαλακα παζλ δαπεδου που εδειχναν αριθμους ειπε: "Αυριο θα δω την νεραιδο-δασκαλα και θα της πω οτι εφτιαξα τα γραμματα στη σειρα". Σε οτι νεο κανει, μας λεει οτι θα στο πει. Και εμεις του λεμε οτι θα νιωθεις υπερηφανη κ θα του δωσεις ενα φιλι κ μια αγκαλια.
 
Λια Λυρακου.:
σ ευχαριστουμε παααρα πολυ για το τελειο παρτυ που μας βοηθησες να κανουμε!για ακομα μια φορα ηταν ολα τελεια!τα παιδια ηταν γεματα χαμογελα και διασκεδασαν τοσο πολυ!και μην ξεχναμε και τους γονεις που χαλαρωσαν και εκεινοι!ραντεβου του χρονου!
Λιτσα Γ.:
Ήθελα να ευχαριστήσω τόσο εσένα όσο και την Στεφανία που απασχόλησε τα παιδιά στο πάρτυ που κάναμε στις 7/7. Όλα τα σχόλια ήταν θετικά τόσο από τους γονείς όσο και από τα παιδιά που ξετρελάθηκαν μαζί της αλλά και με το face painting. Ελπίζω στο επόμενο πάρτυ να γνωρίσουμε και εσένα, πάντως μέχρι τώρα και οι δύο κοπέλες που μου έχεις στείλει (Ελβίρα και Στεφανία) είναι πολύ καλές, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλες σας και θα τα ξαναπούμε.:) χαρούμενος 
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα.


Αλεξανδρα Εμ.:
Φωτεινή καλημέρα,
Ήθελα να σε ευχαριστήσω για την κοπέλα που κανόνισες να έρθει στο πάρτυ της βάπτισης του μικρού μας στις 29/7. Όλα ήταν πολύ καλά, τα παιδιά διασκέδασαν πολύ και οι γονείς το ίδιο.
Σε ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.
 
Ευαγγελια Αλ.:
Καλησπερα!
 Ολα εχθες ηταν πολυ ωραια, τα παιδακια με την Ελβιρα περασαν πολυ καλα.
Ευχαριστουμε για ολα.

Μαριαλενα Χατζηιωαννιδη.:
Καλημέρα!!!! Περάσαμε τέλεια στο πάρτυ, ευχαριστούμε πολύ

Στελλα Αναστασιου.:
Φωτεινούλα μου σε λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι!!! Ήσουν πανέμορφη και γλυκιά σαν καραμέλα!!! Μας βοήθησες τόσο πολύ και όλοι περάσαμε υπέροχα!!! Τα παιδάκια θέλουν να σε ξαναδούν και να παίξετε μαζί!!! Την επόμενη φορά θέλω να σε κατευχαριστηθεί και η Ζωούλα μου!!!! Σου εύχομαι υγεία και πάντα ευτυχία!!!!
Λαμπρινη Γκ.:
Φωτεινή καλησπέρα. Απλά να σου πω ένα μεγάλο μπράβο. Η Ελβίρα απλά γλυκύτατη και με πολύ όρεξη!!!
τα καλύτερα έχω να πω για την Ελβίρα, είναι ΦΟΒΕΡΗ!!!
Μέχρι το επόμενό μας παιδικό πάρτυ, φιλιά πολλά
Ειρηνη Κ.:
Οι εντυπωσεις οι καλυτερες! ειδικα η στιγμη με το ακκορντεον..............μαγεψε και τους μεγαλους!
 
Γεωργια Αγιοπετριτου.:
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι ΚΗ!!!!!!!!!!!
Α Π Ι Θ Α Ν Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η!!!!!!!!!!
Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε τί όμορφα περάσαμε στο party μας……
Να είσαι πάντα καλά να δίνεις τόση χαρά στα παιδιά.                                                                                    
Ευχαριστούμε για όλα,
ΜΑΝΟΣ
 
Γιωτα Σερτη.:
Η MINNIE ΜΑΣ --Φωτεινη ηταν η μια απο τις εκπληξεις της βραδιας...την λατρεψαν τα πιτσιρικια!!!!Σ ευχαριστουμε πολυ Φωτεινουλα ησουν καταπληκτικη!!!!
 
Κατερινα Κ.:
Καλημέρα Φωτεινη μου, περασαμε φανταστικα σημερα στο παρτυ του Γιαννη μας, η Δημητρα ειναι Φ Ο Β Ε Ρ Η, Μπραβο και πάλι Μπραβο....τι ωραια παιχνιδια, τι ωραια μπαλονια, καταπληκτικο φειςπαιντινγκ, εβαλε την χρυσοσκονη της και μαζι της και εμεις γιναμε παλι παιδια...ευχαριστουμε για την ομορφη αναμνηση που μας χαρισατε..


Ολγα Δαρα.:

Περάσαμε τελειααααα! Ότι και να πω είναι λίγο. Τα παιδάκια σε λατρεψαν! Σε ευχαριστούμε πολυ πολυ φωτεινή μου για όλα :-) είσαι απίθανο πλάσμα ♥


Ευστρατια Καλαντζη.:        
Φωτεινουλα περασαμε πολυ ωραια στα γενεθλια του μικρου μας το Σαββατο!!! Η Ειρηνη ηταν πολυ καλα κ το ευχαριστηθηκαμε ολοι! Θα σου στειλω αν θες κ φωτογραφιες καποια στογμη! Ευχαριστω πολυ!!! :)


Αννα Δ.:

ευχαριστούμε για την όμορφη και παιδαγωγική συντροφία της Νεραιδας Στεφανιας που έστειλες στην μικρή μου Ναταλία. ακούραστη και αεικίνητη...

Κατερινα Γ.:

 ολα πηγαν καταπληκτικα χθες με την "Ντορα τη μικρη εξερευνητρια"!!!!  ψυχαγωγησε τελεια τα παιδια και περασε πολυ καλες στιγμες μαζι τους!!! Ελπιζω να μην την κουρασαμε.......αρκετα!!!! ευχαριστουμε πολυ!!!!!  μακαρι ολοι σας οι συνεργατες να ειναι ετσι!!!!!


Ελενη Τ.:
Καλησπέρα,
Περάσαμε πολύ ωραία στο dora πάρτι το περασμένο Σάββατο. Ιδιαίτερα η εορτάζουσα το ευχαριστήθηκε πάρα πολύ! Δεν ξεκόλλαγε από τη Dora.
Ευχαριστώ.


Ρανια Λυρακου.:
εχω προσωπικα ζησει ενα απο τα αξεχαστα παρτυ που διοργανωσε η Φωτεινη για τα γενεθλια των διδυμων της Λιας. Πραγματικα με ειχε αφησει αφωνη το γεγονος οτι ολα τα μικρα τα οποια αν και ηταν πολλων διαφορετικων ηλικιων (απο 2 μεχρι 7 χρ) καθονταν σαν μαγεμενα στρατιωτακια μπροστα της και επαιζαν ενα παιχνιδι το καθενα με τη σειρα του. Η φαση που δεν θα ξεχασω ειναι οταν αρχισε να παιζει με το ακκορντεον, και ολα τα μαγεμενα παιδακια αρχισαν να χορευουν στο τρελο ρυθμο της μαγευτικης φωνης της Φωτεινης στο τραγουδακι ηταν ενας γαιδαρος με μεγαλα αυτια και αλλα τετοια ωραια. Ηταν η πρωτη φορα που ειδα τον Ορφεα να χορευει και να προσπαθει να λεει την τελευταια λεξη σε μερικους στιχους. Ειναι η πρωτη φορα που πηγα σε παιδικο παρτυ στο οποιο ειχα την ευκαιρια να συνομιλω και να επικοινωνω με ενηλικες!!!! αντι να προσεχω τι κανει ο Ορφεας. Μπραβο Φωτεινη για το κουραγιο σου να μανουβραρεις με τοση ευκολια τοσα παιδια με μοναδικο σου οπλο το χαμογελο και την ηρεμια της φωνης σου...ομως να σε ρωτησω κατι εμπιστευτηκα...δεν θα το πω και σε αλλους...μηπως μπορεις να μας δωσεις λιγο απο το μαγικο φιλτρο που δινεις στα παιδια;!!!!!!

Λιτσα Γ.:

Ήθελα να ευχαριστήσω τόσο εσένα όσο και την Ελβίρα που απασχόλησε τα παιδιά στο πάρτυ πο κάναμε στις 31/3. Όλα τα σχόλια ήταν θετικά τόσο από τους γονείς όσο και από τα παιδιά, ξετρελάθηκαν με τα παιχνίδια και με το face painting.

Σας ευχαριστούμε πολύ.


Λιτσα Σεπυργιωτη.:
Φωτεινη χαρηκαν τοσο τα παιδια...εγω συγκινηθηκα παντως . ευχομαι τα παιδια μου να συναντησουν και στο σχολειο παιδαγωγους σαν εσενα.Ειλικρινα,χωρις να θελω να κανω φιλοφρονηση,το λεω ειλικρινα.

Κελλυ Καλδη:
‎.... sas eyxaristoume perasame yperoxa!!!! eis to epanidin.....epete synexeia!!!!!!!!!!!

Μαρινα Μπιναρη.:
Ευχαριστω πολυ Φωτεινη! Περασαμε υπεροχα με την γλυκητατη Στεφανια, να συνεχισετε ετσι κοριτσια παντα με χαμογελο.Εις το επανιδειν !!!!!

Γιαννα Παληογιαννη.:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΝΑ!!!!!!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΠΟΛΥ!!!!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΝΑ!!!!!!!!

Ρενατα Δανιολου.:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ...ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ 2 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ Μ'ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ...!!

Ελευθερια Αθανασοπουλου.:

Γλυκια Φωτεινουλα στο παρτυ μας ηρθε η ομορφη Νεραιδα και με το μαγικο ραβδακι της μαγεψε ολα τα παιδακια αλλα και τους γονεις τους. Τα μικρα περασαν τελεια, οι μεγαλοι χαλαρωσαν. Το πιο ωραιο ηταν ομως οταν η νεραιδα πηρε το ακορντεον της και τραγουδησαμε ολοι μαζι και σβησαμε και τα δυο κερακια της τουρτας. Σ'ευχαριστουμε πολυ για όλα. Όσα σχολια και να γραψω δεν θα μπορεσουν να περιγραψουν ποσο ομορφα περασαμε. Σιγουρα θα επαναληφθει. Η μικρη Ελενη ακομα ψαχνει και ζηταει την νεραιδα....
Να μην ξεχασοω να ευχαριστησω και την Ελβιρα για όλα.
Μπραβο σου και παλι!
Γιαννίνα Βαις:
 Ένα μεγάλο ευχαριστωωωωωώ στην καλή Νεράιδα, που με την βοήθεια της καταφέραμε να κάνουμε στην Ραφαέλα μας ένα τέλειο πάρτυ που σίγουρα θα το θυμάται για μια ζωή!!! Μήπως τελικά υπάρχουν νεράιδες???? χα χα χα  ;-D
Βασια Χατζηιωαννου:
Το πάρτυ με τα παιδικά γλέντια  είναι απολαυστικό!!! Τα παιδάκια μου το σκέφτονται συνέχεια και ανυπομονούν για το επόμενο...Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι και χαμογελαστοί!! Όλα ήταν τέλεια! Ευχαριστούμε παιδικά γλέντια!

Συλβια Ιωαννου:

Καλημέρα!  
Θα σας έγραφα και εγώ να σας ευχαριστήσω αλλά με προλάβατε. Η Ελβίρα ήταν καταπληκτική, πολύ γλυκιά και καλή με τα παιδιά. Μπόρεσε και κράτησε τα παιδάκια μαζί της (όσα βέβαια ενδιαφέρονταν γιατί μερικά δεν ξεκολλάνε από τους γονείς τους). Τα παιδάκια πέρασαν πολύ καλά από ότι μου είπαν όλα. Οι συμμαθητές του γιού μου με ρωτάνε στον παιδικό σταθμό πότε θα ξανακάνουμε πάρτυ για να έρθει ξανά η Tinkerbell !Να φανταστείται πως το προχθες το Σάββατο ένα αγοράκι που ήταν στο πάρτυ μας την είδε σε ένα μαγαζί στις 4 εποχές στην Αργυρούπολη και την αναγνώρισε και με πήρε τηλέφωνο η μαμά του και μου το είπε. Τα γενικά σχόλια από τους γονείς ήταν πολύ καλά και θετικά! Οι μικροί καλεσμένοι μας ξετρελάθηκαν και οι μεγάλοι ξεκουράστηκαν και απόλαυσαν τη βραδιά μαζί μας.  Σας ευχαριαστώ πολύ για τη συνεργασία και θα τα ξαναπούμε στην επόμενη εκδήλωσή μας. Ο γιός μου στέλνει πολλά φιλάκια στην Tinkerbell !!!!
 Φιλικά, 
Σύλβια


 Ευα Σγουρου.:
Φωτεινή, 
η Ναταλία είπε ότι ήσουν το καλύτερο δώρο του πάρτυ της, οπότε δεν χρειάζεται να σου πω κάτι παραπάνω. Όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια σου και οι μεγάλοι θαυμάσαμε (για ακόμα μια φορά) την αφοσίωση που έχεις σε αυτό που κάνεις. Μπράβο και καλή συνέχεια.
Μόνο μια μικρή παρατήρηση. Βλέποντας το video με τα παιχνίδια σας σκεφτόμουν μήπως είναι καλύτερο τα παιδιά να μην χωρίζονται σε αγόρια - κορίτσια αλλά σε μικτές ομάδες. Έχουν που έχουν την τάση να χωρίζονται στο σχολείο, ας μη τους το ενισχύουμε... Φυσικά αυτή είναι μια δική μου προσωπική σκέψη, που μπορεί να μη λειτουργεί καλά στην πράξη, οπότε εσύ αποφασίζεις!


 Δημητρα Δ.:
Φωτεινή, σ' ευχαριστούμε πολύ για σήμερα. Όλοι οι γονείς μού έλεγαν πόσο ευχαριστημένοι ήταν και πόσο πολύ τους άρεσε το πάρτυ. Ελπίζω την επόμενη φορά η Μαρίνα να είναι σε καλύτερη φάση. Δεν της αρέσει πολύ να εκτίθεται... Είχες δίκιο για το ακορντεόν. Ήταν πολύ ωραία!!! Όλοι γι' αυτό συζητούσαν. Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Φλωρα Μποθου.:
να πω κι εγώ οτι κάνεις θαύματα με τα μικρά. και στο πάρτυ της μικρής μου και στα βαπτίσια της μικρής φίλης μας περάσαμε υπέροχα.
φαίνεται οτι αγαπάς αυτό που κάνεις γι αυτό και τα πιτσιρίκια δεν ξεκολλούσαν από πάνω σου. είσαι φοβερή σε αυτό που κάνεις. μπράβο!!!
περάσαμε υπέροχα! και τα πιτσιρίκια διασκέδασαν και οι γονείς ήπιαν το κρασάκι τους με την ησυχία τους. η μικρή Δανάη πέρασε υπέροχα μαζί σου!

Λιτσα Σεπυργιωτη.:
Φωτεινη σε ευχαριστουμε! Τα πιτσιρικια διασκεδασαν πολυ,γελασαν,το ευχαριστηθηκαν! Και μεις οι γονεις επισης αφου ειμασταν πιο χαλαροι! Θα ξανασυναντηθουμε σιγουρα, καλο βραδυ κ καλη ξεκουραση! οχι απλα περασαν ομορφα τα μικρα,περασαν δημιουργικα τις ωρες που ησουν μαζι τους,γελασαν,χαλαρωσαν. Η Φωτεινη και λιγη φυση τριγυρω..τι αλλο να ζητουσαν? :-) Ηταν απο τις πιο χαλαρες βαφτισεις (ακομα και για μας που βαφτιζαμε το παιδι μας),ολοι οι φιλοι μας εκτιμησαν αυτο που εκανες με τα παιδακια!
Εγω ευχαριστω γιατι ησουν σωστη επαγγελματιας,για αλλη μια φορα.
Τωρα περιμενει ο Γιαννης το παρτυ του με δεινοσαυρους (εχουμε αδυναμιες τι να κανουμε χαχα) και Φωτεινη! Κ ευχαριστω που ηρθες εξω απο την ...εδρα σου :-)
Να σαι καλα!


Ειρηνη Μ.:
ta polla logia einai ftoxia! ta paidakia kai emeis pername yperoxa na eisai kala fotinoyla!!!!!!! se eyxaristoyme gia thn yperoxh diaskedash poy xarises sta mikra mas me rwtane shnexeia pote tha xanaertheis... perasame yperoxa!!!!!!!

Σταυρούλα Ξερακια.:
νομιζω δεν χρειαζονται πολλα λογια απλα .........ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!....... μακαρι κ του χρονου να ξαναχορεψουμε παρεαααααααααα! σε καποια εχεις λειψει πολυ κ μου ειπε να σου στειλω 1 μεγαλο φιλιιιιιιιιιιι smoyatssssssssssssssssssssssssss loiponnnnnnnnnnn   και 1 απο τη μαμα καλη δυναμη!

Κυριακη Τρ. :

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

Ρωμανος(5 ετων):
ωρα 9:30π.μ. χτυπαει το τηλεφωνο..
δεν προλαβαινω να το σηκωσω και ξανακαλω πισω η ιδια.. ακουω μια γυναικεια φωνη:
"ναι , ναι γεια σας!! η Minnie εισαι, σωστα?! συγνωμη για την ωρα, αλλα ο γιος μου ηθελε οπωσδηποτε να μιλησει στη Minnie!!παρτον, παρτον στο τηλ!"
(χαχαχαχα!!)
" γεια σου Minnie!! ειμαι ο Ρωμανος απο το παρτυ του Φιλιππου, περασαμε πολλλυ ωραια στο παρτυ...!!"
♥♥♥♥
Στη συνεχεια εμαθα οτι ο Ρωμανος(5 ετων) δεν αναγνωριζει τους αριθμους, ειχε παρει ομως την καρτα μου, εβλεπε το τηλεφωνο μου και ταυτιζε τις εικονα του καθε αριθμου που εβλεπε με τις εικονες των αριθμων στη συσκευη του τηλεφωνου:)
χαχαχα!! Γλυκο μου αγορακι! H Minnie ειναι πολυ χαρουμενη που ειναι φιλη σου!
♥♥
Ρουλα Κοραβου.:
Φωτεινή η Minnie ήταν απλά φανταστική!!!! Ευχαριστώ πολυ εσένα κ την Ειρηνη που κατάφερε κ δαμασε 14 θηριακια (δεν πίστευα στα ματιά μου!!!!) να είστε πάντα καλα κ να σκορπιζεται πάντα Χαρα σε ολα τα παιδάκια!!!!! Keep up the good job!!!!
Ps: και η ατάκα της βραδιάς είναι που φώναζαν τη Minnie " κυρία Minnie"! Και πάλι ευχαριστώ και καλη δύναμη :-) φιλιά απο την Κατερινουλα χχχ
Αγγελικη Λεονταριτη.:
Ευχαριστούμε πολύ και θερμά συγχαρητήρια! Τα 5 παρανυφάκια μας, τα 5 παραγαμπράκια μας και όλα τα άλλα παιδιά πέρασαν σούπερ και μαζί με αυτά κι εμείς!
Ευγενια Ανδρικοπουλου.:
και εγώ σε ευχαριστώ Φωτεινή μου, καθώς και την Αγάπη και την Μυρσίνη που κάνατε τα παιδάκια να περάσουν τόσο όμορφα στην βάπτιση της μικρούλας μου :))
ΕΛΕΝΗ(9 ετων):
χθες χτυπαει το κινητο μου και ακουω μια γλυκυτατη κοριτσιστικη φωνουλα:)
"...εε..γεια σας...ποιος ειναι...?" μου λεει
"εσεις ποιον θελετε?:)"απαντω (και την ψιλιαζομαι τη δουλεια)!
"....εεε..ειστε η Patty..??" μου λεει,
προσπαθω μετα βιας να συγκρατησω τα γελακια μου και απαντω:
"Ναι καλη μου!η Patty ειμαι!!εσυ ποια εισαι?:)"
"εε..ειμαι η Ελενη απο το παρτυ χθες που ηρθες!θα ερθεις και στο δικο μου παρτυ αυριο σε παρακαλω??"μου λεει,
"αχ γλυκια μου εχω παει εκδρομη και δεν ειμαι στην Αθηνα!σιγουρα ομως καποια αλλη μερα!"της απαντω,
"μενω στην οδο___!"
"ναι καλη μου, αλλα εγω θα γυρισω αυριο απο την εκδρομη μου και δε θα μπορω να ερθω!πες στη μαμα σου ομως αν θελει να με παρει να μιλησουμε!"της απαντω,
"εε..μενω στον δευτερο οροφο!"συνεχιζει με την αθωοτητα ενος 7χρονου παιδιου:)
Νελλυ Χατζηβασιλειου.:
Φωτεινουλα μου σ'ευχαριστω πολυ...τα παιδακια περασαν τελεια στην βαφτιση και η κορη μου σε κατασυμπαθησε!!!
Γιωργος Λ.:
 Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για τις όμορφες ώρες που πέρασαν τα παιδιά μας στο πάρτυ. Μετά την αποχώρησή σου δεν σταμάτησαν να μας λένε για τις εμπειρίες τους από τα παιχνίδια που έπαιξαν μαζί σου. Μάλλον θα τους μείνεις αξέχαστη...
Σοφια Μειμαρογλου.:
Φωτεινούλαααααα!!!! Είσαι υπέροχη! Όλα τα πιτσιρίκια πέρασαν ωραία, οι μεγάλοι σε λάτρεψαν και ο Στεφανάκος κατενθουσιαστηκε!!! Λυπήθηκε που έφυγες :-)) Έχουμε να κάνουμε πολλές κουβέντες για τη Minnie που ήρθε στο πάρτυ μας!!!
Λια Λυρακου:
θελω να σευχαριστησω πολυ για το ομορφο παρτυ που με βοηθησες να εχω!ησουν μοναδικη και ολοι οι γονεις ενθουσιασμενοι!μπαβο σου! ηταν τελεια! δεχτηκα συγχαρητηρια για την επιλογη μου! δεν πιστευαν πως τα παιδια τους θα ηταν τοσο συνεργασιμα με την Φωτεινη,η οποια τα ειχε μαγεψει! και εκεινοι ειπαν μια μπυρα με την ησυχια τους! και εγω ειχα χρονο να απολαυσω τους φιλους μου!
 
Δημητρα Μουζακιτη:
Η πιο γλυκια Minnie!!
Φωτεινουλα μου εισαι πραγματικα καταπληκτικη!!!
Στο παρτυ του μικρου Φιλιππου, περασαμε ολοι υπεροχα και ο Αλεξανδρος μας χαρηκε πολυ που βρεθηκε σε μια τοσο ζωντανη και γελαστη παρεα!!
Μου αρεσε πολυ που ησουν γεματη ενεργεια και θετικη διαθεση για ολα τα παιδια!Παρολο που η παρεα μας ειχε και μεγαλα αλλα και μικροτερα παιδακια, εσυ εβρισκες παντα ενα τροπο να τα προσεγγιζεις ολα και να δινεις στο καθενα την σημασια και το ενδιαφερον που ειχε αναγκη!
Ανυπομονουμε και περιμενουμε συντομα να ξαναδουμε την καλοκαρδη Minnie!!!!
Φιλακια πολλα πολλα!!!!
Κατερινα Αραβανοπουλου.:
αν και στο πάρτυ της βάφτισης δεν κατάφερα να σε χαρώ γιατί έτρεχα πανικόβλητη,,,οι εντυπώσεις που είχα απο σένα ήταν οι καλύτερες..αν και δεν είχα καμια αμφιβολία καθόσον είχες ήδη τα διαπιστευτήρια απο πολλές άλλες μαμάδες...ένα μόνο θα σου πω...2-3 φίλοι μου καθυστέρησαν να πάνε στις δουλειές τους γιατί τα παιδάκια τους ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ από πάνω σου!!! Επίσης, η μεγαλύτερη της πιτσιρικοπαρέας...η βοηθός σου Σοφία, είχε ενθουσιαστεί μαζί σου!!! Πολλά συγχαρητήρια και keep up the good work!
Ολγα Δαρα.:
Φωτεινη μου σε ευχαριστουμε για ολα! περασαμε πολυ ομορφα και τα παιδακια ηταν ολα ξετρελαμενα! Οι μαμαδες μου εξεφρασαν τα καλυτερα λογια για την δουλεια που κανεις με τα παιδια! Πραγματικα αγαπας τη δουλεια σου και τα παιδακια και αυτο φαινεται! :)))))) Ότι και να πω είναι λίγο τα παιδάκια κ οι μαμάδες σε λατρεψαν! Θα σου στείλω κι Εγώ υλικό φωτογραφιών Μόλις τις Έχω.
O Ηρακλης σου στελνει φιλακια!
Μανουλες σας συνιστω ανεπιφυλακτα να εμπιστευτειτε τη Φωτεινή για να απασχολησει δημιουργικα τα παιδακια σας... Ειλικρινα είναι αριστη επαγγελματιας μα πανω απο ολα αγαπα πολύ τα παιδια!
Άντζυ Γκριτσιπη.
Ολα τα παιδάκια περασαν τέλεια στην πυλωτη στην βάπτιση του Μιχάλη μας,το πιο ωραιο παιδικο πάρτυ που έχουν πάει,έτσι έλεγαν στις μαμάδες τους!Ευχαριστούμε πολύ Ειρήνη!
Χαρα Σφ.:
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΑΝΕ, ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΠΟΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΟ!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΝΙ ΜΑΜΑ ΜΙΝΙ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!
Ευγενια Ανδρικοπουλου:
Πραγματικά η minnie μας ήταν υπέροχη! την κουράσαμε λίγο, αλλά τα παιδάκια την λάτρεψαν! κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ πολύ που σε κάθε εκδήλωσή μας είστε τόσο καταπληκτικές και κάνετε τα παιδάκια μας να ξεφωνίζουν απο χαρά!
Guliana P:
otan eir9es sto parti ths marilenas perasa teleia! 9a tis pw na se 3anakalesei sto epomeno parti
 
Ελινα Παπαδακη:
σε ευχαριστουμε τοοοσο πολυ ΚΟΠΕΛΙΑ τα παιδια σε λατρεψαν κ ακομα κ τωρα 2 μηνες κοντα απο τοτε ακομα ρωτουν αν θα σε στα γενεθλια του μικρου για να σε ξαναδουν.....θα μιλησουμε κ για αυτο φυσικα φιλια πολλα κ να συνεχισεις την τελεια δουλεια που κανεις !!!
Αγγελικη Γκρ.:
Γεια σου κουκλα!Κάνουμε διακοπούλες,ευχαριστούμε πολύ για το άρθρο!Ήταν ολα πανεμορφα τότε,παίξατε καταλυτικό ρολο στην επιτυχια της βάπτισηςΟι μικροί ξετρελάθηκαν και οι μεγάλοι διασκέδασαν ησυχοι!!Φιλιά!
Δημητρα Μπ.:
καταπληκτικα περασαμε θα το επαναλαβουμε φιλια!

Λιτσα Σεπυργιωτη:
γεια σου Φωτεινουλα!ευχαριστουμε κ παλι,περασαν σουπερ τα μικρα.Οταν εφυγες καταλαβαμε οτι υπαρχουν παιδια :PPP  Ευχαριστουμε για χθες! Περασαν πολυ ωραια τα παιδια μαζι σου :) Μακαρι να σε βλεπουμε καθε χρονο στα γενεθλια μας! Καλη ξεκουραση (το βραδυ,γιατι εχεις γεματη μερα και σημερα απο οτι ειδα!)
Φλωρα Μποθου:
μπράβο κι από εμένα Φωτεινή! φαινεται οτι αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις. τα παιδιά πέρασαν υπέροχα, αλλά και οι γονείς ευχαριστήθηκαν την ηρεμία που τους πρόσφερες χαχα!

Δεσποινα-Νελλυ Καριαδη:
Να΄σαι καλά κοριτσάκι μου!!!! Και εμείς περάσαμε πολύ ωραία με την Ειρήνη!!! Εγώ προσωπικά δεν κάθησα πολύ αλλά είχα τους καλύτερους πληροφοριοδότες ( τα μικρά) όπου με ρωτούσαν συνεχώς,πότε θα ξανα βαφτιστεί ο μικρός Γιώργος_Άγγελος για να ξανά έρθει η Ειρήνη???? Παιδιά οι καλύτεροι κριτές!!!! Σας ευχαριστούμε που γεμίσατε την βάφτισή μας με όμορφες στιγμές!!!! Δε φαντάζεσαι πόσο ξέγνοιαστοι ήμασταν οι μεγάλοι και πόσο χαρούμενα τα παιδιά μας!!!! Να είστε πάντα καλά και να κάνετε τα παιδάκια μας ευτυχισμένα!!!

Ειρηνη, χαίρομαι πολύ γλυκιά μου αν και δε μπόρεσα να είμαι μαζί σας όσο θα ήθελα!!!! Όμως είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όλα τα παιδάκια μας ήταν πολύ ευτυχισμένα όση ώρα ήσουν μαζί τους!!!! Μου είπαν τα καλύτερα όλες οι μαμάδες για το πόσο καλή ήσουν!!! Όντως αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις και αυτό φαίνεται και τα παιδιά το καταλαβαίνουν!!!!

Ιωαννα Γ.:
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες... είναι υπέροχες! Ο Μίκυ είναι πολύ τυχερός που σ'έχει!!!!!!!
Έκλεψες τις καρδιές όλων των παιδιών (κυρίως της Νεφέλης μου) αλλά και των μεγάλων.... Σήμερα δεν μας έλειψε μόνο η Minnie, αλλά όλο το κέφι και η διάθεσή σου (την οποία θα ζήλευε και η Minnie) και την οποία διοχέτευσες σε όλους μας!
9 Νοεμβρίου είναι τα δικά μου γενέθλια.... ο Γκούφη μου αρέσει αν ψήνεσαι... :)

Καλό βράδυ...........

Kατερινα Nικανδρου:
φωτεινη εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα αυτες τις δυο μερες σε ευχαριστω που περασαν τοσο ομορφα τα πιτσιρικια
 
Έλενα Α.:

Φωτεινή μου δεν έχω λόγια!!!! Ήταν όλα υπέροχαααα!!! Η ηλιαχτίδα μου αν και λίγο αρρωστούλα πέρασε καταπληκτικά!!!!!....Το ίδιο και οι φίλοι μας...και οι μικροί και οι μεγάλοι!!!! Δεν σταματήσανε να παίζουν και να χορεύουν και μαζί με τα ζουζούνια και η θεότρελη μαμά που τα έβλεπε τόσο χαρούμενα!!!! Φωτεινή και Ειρήνη σας ευχαριστώ!!!!!!! ♥♥♥


Ελενη Ι.:
Καλησπέρα Φωτεινή, Ευχαριστούμε πολύ για την Κυριακή στη βάπτιση του μικρού Δημήτρη.  Όλα τα παιδάκια πέρασαν υπέροχα και όλοι οι γονείς εντυπωσιάστηκαν μαζί σου με τον τρόπο που επικοινωνείς με τα παιδιά.Το σίγουρο είναι ότι θα συναντηθούμε σύντομα….. συνέχισε έτσι.Ευχαριστώ και πάλι.
Σοφια Ζουρντου:
Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, τα μικρούλια ξεσάλωσαν και το διασκέδασαν με την ψυχή τους... κι η μαμά παρά τη γκάφα της να αποκαλέσει τη Minnie Mouse, Φωτεινή, σιγά-σιγά μπήκε στο κλίμα και καθόταν και χάζευε κι εκείνη σαν τρίχρονο αντί να κοιτάει τους λοιπούς καλεσμένους... Να είσαι καλά Φωτεινή μας (εεε Minnie Mouse), που και για εμάς είσαι οικογένεια. Φιλιά! Και του χρόνου!

Μαρακι:
Αγαπημένη  μου νεραϊδούλα Φωτεινή,
χάρηκα  τόσο πολύ που ήρθες στο πάρτυ μου.&lt:-P πάρτιΠεράσαμε υπέροχα! Όλα αυτά τα ωραία παιχνίδια, μας διασκέδασαν πολύ... Μέρες μετά το συζητούσαμε με τις φίλες μου. Θα ήθελα να ξανάρθεις σπίτι μου!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ! :-* φιλάκι     ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ!
 :x ερωτοχτυπημένος

Κατερινα Νικανδρου:
ayto to paidiko glenti htan to pio omorfo glenti ths zwhs mas!!!!!!!!se eyxaristoume glykia neraidoula!
hsoun teleia prwth fora se gamovaptish pou ta pitsirikia htan toso kala paidakia.......

Δημητρα Αλ.:
σας ευχαριστουμε για τις υπεροχες στιγμες που χαρισατε στην μαρινα μας,στον σπυρο και στα αλλα παιδακια!!! και για την ησυχια που χαρισατε σε εμας!! :-P
Δεσποινα-Νελλυ Καριαδη:
Να΄σαι καλά Φωτεινή μου και εσύ και η ομάδα σου!!!
Πέρασαν καταπληκτικά τα παιδάκια με την Ειρήνη όπου ήταν άψογη σε όλα!!! Υπομονετική, δημιουργική,ευχάριστη μα πάνω από όλα με αγάπη για τα παιδιά όπου αυτό φαινόταν και μόνο από τον τρόπο που τα κοίταζε!!!!
Πολλά πολλά ευχαριστώ που περάσαμε τόσο όμορφα μικροί και μεγάλοι αν και εγώ ήμουν στο τρέξιμο!!!

Δημητρα Αλ.:
σας ευχαριστουμε πολυυυυ για το ομορφο διωρο που περασαμε!!!!και εμεις αλλα κυριως τα παιδακια ολα!! :-)
Ιρένε Παπαδακη:
Φωτεινή σε ευχαριστούμε πολύ και απο εδώ! τελικά τα μικρά ήταν λίγο

ακατάδεχτα στην αρχή, με το που είδαν όμως το φέις πειντιγκ ήρθαν

όλα!!! Τα μεγάλα σε απολαύσαν, και αφήσαν και το σπίτι άθικτο, χαχα!

Πέρσι δεν φαντάζεσαι πώς το είχαν κάνει!

Οσο για την Μήτση της άρεσες πολύ, με ήθελε και εμένα δίπλα βέβαια

γιατί τις τελευταίες μέρες βγάζει τα πίσω δόντια και έχει τρελή

ανασφάλεια, αλλα δεν ξεκουνούσε απο το δωμάτιο!

Καληνύχτα!!!

1 σχόλια:

marion είπε...

Ευχαριστούμε πάαρα πολύ την γλυκιά, ταλαντούχα Τέρρυ!Τα παιδάκια πέρασαν πολύ ωραία στο πάρτυ γενεθλίων της Αναστασίας και εγώ έμεινα να θαυμάζω την υπομονή της που τα έβγαλε πέρα με 10 3χρονα και τα έκανε να περάσουν πανέμορφα!
Ευχαριστούμε Τέρρυ,θα τα πούμε στο θέατρο...
Μαρία. :)

Δημοσίευση σχολίου