INSERT ALTERNATIVE TEXT FOR YOUR HEADER IMAGE HERE

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

οικογενειακη...αποδραση στην ονειρεμενη Disneyland!! 5ΗΜΕΡΗ Αεροπορική ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΑΛΛΙΑ «ΠΑΡΙΣΙ» απο το HIMALAYA TRAVEL!!

1η μέρα 

Αναχώρηση από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και άφιξη στο Παρίσι. Επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια, χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ σας προτείνουμε μια προαιρετική επίσκεψη στην πανέμορφη και γραφική Μονμάρτη και μετά μια πανέμορφη κρουαζιέρα στο Σηκουάνα για να θαυμάσουμε το φωτισμένο Παρίσι.


2η μέρα

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο ξεκινάμε την ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου με τα εκπληκτικά εκθέματα όπως τον περίφημο πίνακα της Μόνα Λιζα. Συνεχίζουνε την επίσκεψη μας στο παλάτι των Βερσαλιών του Λουδοβίκου 14ου και στους πανέμορφους κήπους του παλατιού. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος. Για βραδινή διασκέδαση προτείνουμε το υπερθέαμα του πασίγνωστου γαλλικού καμπαρέ Μoulin Rouge.


3η μέρα

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας, ξεκινάμε με τον ξεναγό μας για ξενάγηση πόλης. Από μια πληθώρα μνημείων και αρχιτεκτονικών κατασκευών θα δούμε το Νησάκι Λα Σιτέ, την Σχολή Καλών Τεχνών, την Παναγία των Παρισίων, την πλατεία της Ομονοίας, τον τάφο του Ναπολέοντα, το Πάνθεον, το Τροκαντερό, τον ξακουστό Πύργο του Άιφελ. Απόγευμα ελεύθερο για καφέ και βόλτα, στη πόλη.


4η μέρα 

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας μεταφορά στη Disneyland. Η επίσκεψη στον κόσμο του παραμυθιού και της φαντασίας θα μείνει αξέχαστη. Ξεκινώντας με μια βόλτα με το τραινάκι θα δούμε πανοραμικά όλο το Πάρκο. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στη Main Street και θα μεταφερθούμε στο κόσμο της Άγριας Δύσης και στον κόσμο των Πειρατών. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι και στο ξενοδοχείο μας.


5η μέρα 

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μεταφορά στο πάρκο ASTERIX όπου θα έχουμε μια φανταστική εμπειρία στο χωριό του περίφημου Γαλάτη και της παρέας του. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα και το βράδυ άφιξη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

HIMALAYATRAVEL
Φιλελλήνων 4, 4ος όροφος, Πλ. Συντάγματος, Αθήνα 105 57, Ελλάδα
Τηλ.: +30 210 322 5159, +30 210 321 2084, Φαξ: +30 210 32 51 474,
e-mail: info@himalayatravel.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου