INSERT ALTERNATIVE TEXT FOR YOUR HEADER IMAGE HERE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Εργαστηρι κατασκευων ανεμομυλων στο Mylos Art Café!!


 
Σε ενα πανεμορφο μερος μες το πρασινο και την ηρεμια, 
στο Mylos Art Café” στο Μαρκοπουλο Αττικης, δωσαμε συναντηση με 14 γλυκα παιδια που ειχαν ορεξη για χειροτεχνιες!! 


Με αφορμη την Ημερα της γιορτης του Ανεμου, το “Mylos Art Café” διοργανωνε καθημερινες εκδηλωσεις απο την αρχη του Ιουνιου! Φυσικα, δεν ηταν δυνατο να μην αφιερωσει μια ημερα στα παιδια, που τοσο αγαπουν να παιζουν στο πρασινο παρκακι, κατω απο τον παλιο παραδοσιακο ανεμομυλο!!:)
Ετσι λοιπον, κληθηκα να οργανωσω μαζι με την κ.Ασια, την υπευθυνη του Μυλου, την ημερα αυτη! Σκεφτηκαμε οτι μια τρισδιαστατη κατασκευη ενος ανεμομυλου για καθε παιδι, θα ηταν ιδανικη!
Η προσκληση διαδοθηκε γρηγορα και η εισοδος ηταν δωρεαν!

Κυριακη μεσημερι, φτανω κι εγω στο Μυλο, ετοιμη να “δημιουργησω” παρεα με παλιους και νεους φιλους μου:) Τα χαρτονια, τα κουτια, οι κολλες και τα ψαλιδια “περιμεναν” στα τραπεζακια και μολις συγκεντωθηκαν τα παιδια, ξεκινησαμε χωρις καθηστερησεις!
Σας παρουσιαζουμε λοιπον τις στιγμες που ζησαμε παρεα:



Γνωριστηκαμε μεταξυ μας μικροτερα και μεγαλυτερα παιδια και μετα απο τις κατασκευες παιξαμε παρεα επιτραπεζια παιχνιδια και παζλ, που διαθετει ο  Μυλος για τα παιδια.



Φυσικα, οι γονεις απολαμβαναν(καθ’ ολη τη διαρκεια του προγραμματος μας) το καφεδακι τους και ελαφρια σνακ, με την πιο ομορφη θεα!
Στο τελος, η κ. Ασια μας ξεναγησε στο εσωτερικο του παλιου παραδοσιακου ανεμομυλου και μαθαμε πολλα πραγματα για τον τροπο λειτουργιας του!





Ραντεβου συντομα παλι κ.Ασια!

Για περισσοτερες πληροφοριες για το Mylos Art Café:

www.mylosartcafe.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου