INSERT ALTERNATIVE TEXT FOR YOUR HEADER IMAGE HERE

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

παρέα με τη "μαμαδοπαρέα"!!


Την Κυριακη 10 Απριλιου, στο Volta Fun Park  Αλίμου παραυρεθηκα στη συναντηση μιας ομορφης παρεουλας μαμαδων, της «μαμαδοπαρέας» του Internet, με σκοπο να κανω δωρακια-μπαλονακια στα παιδια που θα παρευρισκονταν!
 Ειχαν δωσει ραντεβου το πρωι μαζι με ολα τα παιδακια τους, αλλα και οσους μπαμπαδες ηθελαν, ωστε να γνωριστουν καλυτερα!!


Ο καιρος ηταν ηλιολουστος, τα παιχνιδια ολα φοβερα και οι μικρες γλυκοφατσουλες ηταν ολες μια προς μια!!


 
Οταν ξεκινησα να φτιαχνω μπαλονακια, τα παιδια ξετρελαθηκαν και αρχισαν να παιζουν με τις μπαλονοκατασκευες τους, μεταμορφωνονταν σε πριγκιπησσες, επαιζαν ξιφομαχιες-παντα φιλικα!- και ζητουσαν κι αλλα κι αλλα...!!

Χαλάω εγώ χατήρι??!!




Βεβαια, δεν αντεξα να βλεπω τα υπολοιπα παιδια που ερχονταν για βολτα στον παιδοτοπο να με κοιτουν απορημενα κι ετσι ξεκινησα να φτιαχνω μπαλονια για οοόλα τα παιδια που ετυχε να ερθουν εκεινη τη μερα στην παραλια του Αλιμου!



Μετα ξεκινησε ενα τρελο φουσκο-κηνυγητό, με σκοπο να σκασουμε ολες τις φουσκες που εβγαιναν απο το φουσκομηχανημα και να μην αγγιξει καμια το εδαφος!

Αφου χαιρετησα ολα τα παιδια και τις μανουλες τους, εφυγα χαμογελωντας που ειχα τη δυνατοτητα να κανω τοσο πολλα παιδια να χαρουν λιγο περισσοτερο εκεινη τη μερα...

Γλυκιά μαμαδοπαρέα...πάντα τέτοια!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου